On Demand Applications

FivePlus® se implica in realizarea de aplicatii personalizate ca urmare a cerintelor concrete de business.

Exemple de aplicatii realizate:
 • Fise de interventie - aplicatie dezvoltata pe platforma IBM Lotus si DocPlus®, care permite adaugarea eficienta si controlul interventiilor efectuate la anumite echipamente. Rapoartele obtinute aduc un plus de valoare beneficiarului pentru centralizarea si sintetizarea actiunilor efectuate.
 • Programare la servicii specializate - prin intermediul aplicatiei se pune la dispozitie pentru salariati sau clienti un mediu de lucru in care se pot face programari la diferite servicii oferite de organizatie (cabinete medicale, servicii specializate, service auto etc.). Aplicatia este dezvoltata pe platforma IBM Lotus si integrata cu IBM SameTime pentru comunicare in timp real.
 • Gestiune comenzi auto - aplicatie proiectata si dezvoltata pentru dealeri auto, are rolul de a evidentia si urmari toate comenzile auto de la achizitie pana la livrare. Prin intermediul rapoartelor se pot obtine rapid informatii legate de stadiul comenzii, responsabilul comenzii, dotarile solicitate, numarul si valoarea comenzilor pe intervale de timp.
  Aplicatia este dezvoltata pe platforma IBM Lotus si DocPlus®.
 • Asigurari auto RCA, CASCO - aplicatii punctuale care asigura gestiunea politelor de asigurare efectuate pentru autoturisme, inclusiv flote auto care au un caracter special de inchiriere.
 • Gestiune bilete - aplicatie web proiectata pentru centre de cultura si educatie - teatre, spectacole, film. Aplicatia permite rezervarea online a biletelor si gestionarea informatiilor legate de vanzarea de bilete.
 • Portaluri web
 • Site-uri complexe de prezentare companie - cu baze de date, optimizate pentru motoarele de cautare, incluse in mecanisme de analiza pentru controlul si imbunatatirea serviciilor oferite (numar vizitatori, locatii, paginile deschise, cuvinte cheie folosite in ajungerea pe site etc.).
 • Emitere facturi - aplicatie dezvoltata pe platforma Microsoft pentru emitere si gestiune de facturi.
 • Integrare cu diferite aplicatii interne pentru preluare de informatii si prelucrarea acestora, in scopul punerii la dispozitie catre anumite persoane, departamente a unor rapoarte punctuale, centralizate.